Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Donuts
Donuts - 23-03-2021 10:31:51
Geldzaken & Recht

Belasting

de 'aanrechtsubsidie' kan nooit hoger zijn dan het bedrag dat u aan inkomstenbelasting betaalt. u zult nu u aow en pensioen ontvangt ongetwijfeld veel minder inkomstenbelasting betalen dan toen u nog werkte. het maximale bedrag zal zij dus waarschijnlijk nooit meer ontvangen.

naar mijn mening is het dus verstandig dat u het heeft stopgezet. u kunt ook zelf een (her)berekening maken, rekening houdend met bovenstaande.

nog wat info https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/heffingskortingen-laten-uitbetalen" target="_blank">https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/heffingskortingen-laten-uitbetalen