Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 30-03-2021 09:27:45
Winkels & Webshops

Pakket is vermist en ik krijg geen vervangend pakket of mijn geld retour via asiasia.

Dit is een m.i. juridisch zeer boeiende zaak waarbij toch echt van belang is dat de verzender bewijst dat u een en ander inderdaad heeft ontvangen. men stelt uw handtekening te hebben en die zal men dan toch echt ook dienen te overleggen. u kunt dan eenvoudig (laten) nagaan of er sprake is van een vervalsing en indien dat het geval is is er wel degelijk sprake van een strafbaar feit.  

hetgeen men aan u meldt: citaat: 
'daar wij de situatie zeer vervelend vinden, zijn wij bereid om na ontvangst van een afschrift van uw aangifte voor valsheid in geschrifte / diefstal bij de politie met u in overleg te treden voor een gepaste oplossing. wel dienen dan alle onterechte en ongefundeerde negatieve publicaties die u op internet hebt gedaan over asiasia te worden verwijderd. het zou prettig zijn als u zich eerst had verdiept in de wetgeving omtrent verzenden en ontvangen, voordat u niet kloppende lasterlijke berichten plaatst. wij hadden u dit schrijven graag in alle rust telefonisch toegelicht, maar door uw onbehoorlijke communicatie, onvriendelijke toon en het tot twee keer toe verbreken van de verbinding, was daar geen gelegenheid toe'..
roept bij ook vraagtekens op en heeft de schijn van dreiging/intimidatie en dat dan vooral omdat men, als al gezegd, zelf geen   aantoonbaar bewijs levert van ontvangst door u.

naast de mogelijkheid van klachtindienen als al gegeven, neem ook contact op met http://www.juridischloket.nl" target="_blank">www.juridischloket.nl heeft u deze reactie ook al bij de politie gemeld?