Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 08-04-2021 09:24:14
Winkels & Webshops

Misleidende reklame

Indien dit werkelijk niet in de folder staat, ik zie het niet op de foto van de door u meegezonden pagina (wel op de pagina op de website waar de melk aanbieding wordt genoemd) lijkt het mij dat er dan in de folder op zijn minst wel degelijk o.a. misleidendee informatie ontbreekt en kunt u m.i. een melding doen bij https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/waar-kan-ik-een-klacht-indienen-over-misleidende-reclame" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/waar-kan-ik-een-klacht-indienen-over-misleidende-reclame . een opmerking alleen op de voor deze aanbieding bedoelde pagina op de website is m.i. niet voldoende.

het lijkt mij in die context wel interessant om na te gaan of als u al eerder gedaan advies door er opnieuw heen te gaan en dan weer 5 pakken te kopen u die dan wel mee krijgt om dat er op de website in ieder geval staat  5 artikelen max. per klant en dat is dan ook voor verschillende uitleg vatbaar. 

kan/mag ik aannemen dat u wel het toegestane aantal van die aanbieding heeft meegenomen en heeft afgerekend met de aktiekorting?