Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

An
Annies - 12-04-2021 08:44:00
Geldzaken & Recht

Perfectionbody.nl oplichter

hai ik heb hier ook last van.
echt stupid dat ik er in getrapt ben. eerst kreeg ik van een vriendin een appje dat je dus gratis adidas schoenen kon winnen. nou dus gedaan en kon idd schoenen winnen. toen moest je gegevens invullen. gedaan met me stomme hoofd. 


uiteindelijk kreeg ik een sms van een ene sandra wat niet in mijn lijst staat en als je op de nummer drukt zie je niks. in dat sms stond je bent gekozen als tester klik je op de link en je werd gelijk een crème aangeboden die je moest betalen alleen de verzendkosten. je kon dus ook niet terug klikken je moest het betalen de 2,75 euro. dus je zit er gelijk aan vast. eerder kreeg ik een sms dat er een open factuur stond van 58 euro. maar nergens stond dat er een vervolg kwam of dat je aan een abbo vast zat. want was 1 tubbe. net kreeg ik weer een mailtje en stond dat het bedrag open stond. ik heb nergens om gevraagd. nu als je naar www.perfectbody.nl gaat zie je gelijk de rekening van 58 euro. wat een oplichting is dit joh!! je kan ze nergens bereiken. mail niet telefonisch niet. trap aub niet in net als ik. alleen ik ga die 58 euro niet betalen. heb daar helemaal niet om gevraagd en ze hebben nooit gezegd binnen 2 weken terug sturen anders zit je aan een een betaling vast van 58 euro. ik kreeg gewoon een papiertje bij met het tube en wat het koste dus de 2,75 euro verder niks! als ik dat gelezen had dat je het terug moet sturen binnen 2 weken en dat je anders vast zit er aan had ik het terug gestuurd.




dit is de link die ik kreeg over de adidas 
https://adidus.buzz/adidass/tb.php?_t=1615114655" target="_blank">https://adidus.buzz/adidass/tb.php?_t=1615114655


en zo ben ik dus daar terecht gekomen.