Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 30-04-2021 15:37:08
Auto & Vervoer

Heeft u klachten ontvangen over stella fietsen.

Nog een late reactie: hetgeen u meldt is opvallend omdat een nieuwe 'stella' op basis van aanbiedingen ook ongeveer € 1.600 zal kosten. dat de accu verouderd is is niet vreemd. u behoeft evenwel geen nieuwe accu bij stella te kopen.
of een beroep op de wettelijke garantie na 6 jaar nog veel zal opleveren is ook de vraag.

mijn advies is derhalve: ga met uw fiets naar een andere rijwielzaak en vraag daar om advies en eventuele reparatriekosten. indien daar wordt aangegeven dat hetgeen bij stella is genoemd relevant onjuist is kunt u nadre actie nemen. 

zie https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/garantie-reparatie/garantietermijn/garantie-binnen-garantietermijn" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/garantie-reparatie/garantietermijn/garantie-binnen-garantietermijn

 


 


https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/welke-garanties-heb-ik-op-een-product" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/welke-garanties-heb-ik-op-een-product


 


en u kunt ook een melding doen bij https://www.klachtenkompas.nl/" target="_blank">https://www.klachtenkompas.nl/ van de consumentenbond en bij http://www.consuwijzer.nl/" target="_blank">www.consuwijzer.nl van de acm.