Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 10-06-2021 09:25:51
Geldzaken & Recht

Oplevering huurwoning aan nieuwe huurder

Zie de reactie van @shoppy met daarbij de aanvulling dat naar mijn mening de verhuurder wel degelijk in gebreke is en als het een corperatie is kunt u hoe dan ook uw klacht kwijt bij het bestuur van de huurdersbelangenorganisatiue die bij ieder corperatie aanwezig moet zijn (wettelijk) en voor u kan bemiddelen. normaliter is de hbo ook lid van de https://www.woonbond.nl/" target="_blank">woonbond en kunt u mogelijk ook daar terecht. uiteraard is de huurderscommissie ook een weg maar dat zal meer tijd in beslag nemen. 

een andere optie is ook zelf de corperatie in gebreke stellen en zie dan: https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/ en kunt u deze https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/ benutten maar dan is het ook handig om dan eerst contact op te nemen met: - het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (25 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus je gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl  (advies op basis van mijn ervaringen o.a. als oud bestuurslid van een hbo)