Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 10-06-2021 14:47:48
Geldzaken & Recht

Bent u ook zo boos over de 5€ extra bij de termijnbetalingen van infomedics?

door borg queen - 10 jun. 2021 om 12:54  ik herken de frustratie. ik in de wao, echtgenoot al 20 jaar werkloos zonder uitkering. i

u bedoeld te zeggen dat uw echtgenote al twintig jaar "werkzoekende" is, maar dat het haar nog steeds niet is gelukt om een (passende) betaalde werkplek te vinden.
momenteel trekt de arbeidmarkt onzettend snel aan en is er werk te over, de kans voor uw echtgenote om een betaalde baan te nemen om zo het gezamelijke inkomen stevig op te krikken.

dat heeft ook als voordeel dat u dan ook niet meer hoeft af te geven op mensen die wel betaald werk hebben en zinvol met hun inkomen omgaan.

trouwens die 'eigen huizen' waar u aan memoreert zijn veelal van een bank en die mensen komen ook nog eens niet in aanmerking voor allerlei toeslagen die in dit toeslagenland weggegeven worden.

let wel, ik heb niets tegen mensen die op de e.o.a. wijze enige financiële ondersteuning nodig hebben.