Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Riezjart
Riezjart - 10-06-2021 17:19:29
Elektronica & TV

Tv binnen 6 weken kapot

Uw rechten na aankoop zijn na 2 weken beperkter geworden. binnen 2 weken heeft u recht op herroeping, u mag de aankoop ongedaan maken en uw geld terug vragen. bij eventuele toegebrachte schade (dus niet het defect zelf), mag de verkoper de waardevermindering in rekening brengen.

na 2 weken word het moeilijk. dan is de fabrikant verantwoordelijk om het apparaat te herstellen, te vergoeden of om te ruilen. dit is aan de fabrikant welke methode ze kiezen.

het klopt dus dat cooblue het dan mag aanbieden voor reparatie en niet verplicht is uw geld te retourneren. dat het overigens tot 6 weken kan duren vind ik wel erg lang, electronicafabrikanten hebben de laatste jaren de reparatietijd flink verkort.

ik hoop dat het u lukt om voor uw man snel een tv te regelen, want dit is uiteraard niet leuk om mee te maken.