Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 10-06-2021 21:21:35
Elektronica & TV

Tv binnen 6 weken kapot

"nog 1x voor duidelijkheid ik vraag niet om oplossingen ik vraag of er iemand weet wat mijn recht is 
op laptop of mobiel tv kijken wordt moeilijk omdat mijn man daar heen verstand van heeft en een tv lenen is ook geen optie omdat niemand een voor ons heeft en coolbleu geeft geen leentoestel.....dus graag alleen antwoorden wat mijn recht is"

oke dan, uw recht is dat de tv opgehaald is/wordt en hersteld wordt, waarna u de tv terug bezorgd krijgt, onder garantie.
recht op een leen tv heeft u niet, dat is en blijft goodwill/coulance van de verkoper.

als oplossing voor het voetbal op korte termijn (hoewel u daar niet om vraagt) is er vast wel iemand in uw omgeving die, al is het maar op leenbasis totdat uw tv terug is een tablet via wifi met uitleg hoe dat werkt als u dat niet machtig bent. ik maak me sterk als u dit op facebook of in de buurt laat circuleren oid zet er tientallen tv's worden gebracht ter leen of mogtelijk zelfs krijg. hang eventueel een noodkreet op bij de plaatselijke supermarkt. ik kan er niet aangeloven dat er niet één goedwillend persoon is die u niet kan en of wil helpen. alles is beter als geen voetbal zien voor uw man.