Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 17-06-2021 22:12:32
Huishouden & Energie

Ik mag geen airco hebben

Om te beginnen haal uw persoonlijke gegevens en andere namen weg, u bent op een openbaar forum waar de hele wereld op kan kijken.
ik begrijp dat het om een mobile airco gaat, hiervoor hoeft echt geen gat in de muur gemaakt te worden. er zijn speciale panelen die u in de deur/raamopening kunt plaatsen waarop u de slang kunt aansluiten. kijk bv. eens https://www.google.com/search?sxsrf=alekk03xwskrummyjlp-ri2ix1b5ajppjg:1623960565910&q=raamafdichting+airco+schuifraam&sa=x&ved=2ahukewijp6pfvj_xahxr_7sihfajclmq1qiwhhoecbsqaq&biw=1246&bih=871" target="_blank">hier eventueel ook zelf te maken als u een beetje handig bent. strook mdf met een gat voor de slang, klem zetten tussen deur of raam en werkt prima.