Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 20-06-2021 08:19:32
Geldzaken & Recht

Betaling via ing aan belasting

Het geld gaat terug komen. zelf deed ik vorig jaar een betaling aan de belastingdienst van een volledige bedrag. ik was helemaal vergeten dat je bij betaling in 1 keer binnen een bepaalde tijd een x bedrag er af mocht halen. nou ja, foutje dacht ik, kan gebeuren. niet zo gek lang later was dat bedrag dat ik in mindering mocht brengen terug gestort. ongevraagd en onverwacht.
u hebt nu 2 betalingen gedaan voor 1 rekening. dat kan de belastingdienst ook niet inboeken en dus zal er 1 betaling terug komen.

wat ik zelf altijd doe is mijn inkomen behoorlijk naar boven aanpassen bij de belastingdienst. het hele jaar ontvang ik niets en eenmaal per jaar krijg ik het kindgebondenbudget en een smak belastinggeld terug. het aanpassen van je inkomen kan gewoon online met je digid.

de tip van onze amsterdamse vriend zal ik maar niet ten harte nemen. een keer een fout door een systeem die opgelost wordt is geen reden om helemaal te stoppen met online bankieren.