Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 20-06-2021 10:51:03
Geldzaken & Recht

Betaling via ing aan belasting

@tenormin

als ik mij wel herinner hebt u wel recht op zorgtoeslag. het is heel eenvoudig om de hoogte van het inkomen via toeslagen aan te passen, zodat u niet met (grote) terugbetalingen wordt geconfronteerd.

als het u niet lukt via de site toeslagen, kunt u ook nog altijd even de afdeling toeslagen bellen, via het keuzemenu, en daar vragen of zij het inkomen naar boven willen bijstellen. 



om het bedrag van het inkomen te schatten, telt u de bruto bedragen van uw inkomens op. dus aow, plus vakantiegeld, plus de pensioenen. dan telt u er voor de zekerheid zeg € 1.000 bij op en laat dat totaal bedrag uw toetsingsinkomen zijn.

dan krijgt u maandelijks niet teveel voorschot en bij de definitieve beschikking krijgt u, wat u te weinig hebt gehad alsnog uitbetaald.