Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
bravehenk - 16-07-2021 21:29:43
Geldzaken & Recht

Rekening opzeggen na overlijden

Van de site ing

als overgeblevene van de en/of betaalrekening blijft u, na overlijden van de mederekeninghouder, toegang houden tot de rekening. bij hoge uitzondering kan een en/of betaalrekening bij het overlijden van een van de rekeninghouders worden geblokkeerd. een blokkade van een en/of betaalrekening kan alleen schriftelijk en ondertekend door de erfgenamen van de overledene worden aangevraagd.  u kunt dan dus niet meer aan de rekening komen. alleen met toestemming van alle erfgenamen kan deze blokkering weer worden opgeheven.

de andere erfgenaam heeft  blokkade aangevraagd om wat voor rede dan ook.
toen ik nog bij een bank werkte werd een en/of rekening omgezet bij overlijen 1 rekeninghouder naar erven van wijlen en/of naam 2e rekeninghouder..