Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 17-07-2021 16:16:13
Geldzaken & Recht

Rekening opzeggen na overlijden




zijn er meerdere erfgenamen?




wij kunnen u vragen met een volmacht een vertegenwoordiger te benoemen die de bankzaken afhandelt. dat kan soms nodig zijn als er geen https://www.ing.nl/particulier/klantenservice/na-overlijden/officiele-documenten/index.html" target="_blank">verklaring van executele is of als er geen gevolmachtigde is benoemd in de https://www.ing.nl/particulier/klantenservice/na-overlijden/officiele-documenten/index.html" target="_blank">verklaring van erfrecht.



downloads & informatie

https://www.ing.nl/media/ing_volmacht_benoemen_vertegenwoordiger_bij_een_rekening_op_1_naam_17_tcm162-49729.pdf" target="_blank">volmacht benoemen vertegenwoordiger bij een betaalrekening op 1 naam 17 (pdf)
https://www.ing.nl/media/ing_volmacht_benoemen_vertegenwoordiger_bij_een_rekening_op_2_namen_17_tcm162-49730.pdf" target="_blank">volmacht benoemen vertegenwoordiger bij een betaalrekening op 2 namen 17 (pdf)

het is gewoon met een simpel formulier op te lossen, moet wel de zus meewerken. en wat valt er nou te erven, een lege bankrekening. valt die zeker ook onder de boedel deling  en hebben beiden recht op de helft van een lege bankrekening.
hoe maak je van een mug een olifant☺