Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 19-07-2021 22:44:53
Huishouden & Energie

Geen offerte, geen werkbon, wel betalen?

Dit klinkt mij als een malafide bedrijf in de oren. €500.- om iets op te sporen is buitensporig hoog. u zou bij de vve kunnen navragen wie de opdracht heeft uitgezet en hoe ze aan deze loodgieter komen.
de voorrijkosten zijn normaal te noemen, die 4 uur werken spreekt u zelf al tegen en €150,- voor een rookmachine is de nieuwprijs voor een klein exemplaar. zo'n machine wordt aangeschaft om vaker te gebruiken waarbij de kosten evenredig verdeeld worden over de klanten waar het gebruikt wordt. kan je nagaan als je 10 klanten even laat roken, tel uit je winst.
en dan kunnen ze het ook nog niets eens maken. dan is het geen loodgieter, maar een lekdetectiebedrijf. maar die hebben wel altijd hun materialen bij zich. 

niet alleen uw afvoer stinkt.

betwist de hoogte van de factuur en ga, zoals gezegd, informeren bij de vve.