Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 12-08-2021 16:32:56
Computers & Telefonie

Provider

Beste ligtvoet, kan het ff niet meer volgen wat u in een berich van een ander doet. dit is een reactie van kpn op hun forum van 5 maanden geleden en mag aannemen dat het is opgelost voor u.

welkom bij ons op het forum https://forum.kpn.com/members/mid-448125" target="_blank">@ch.w. ligtvoet, dat ging niet zoals het hoorde dus! ik zie dat je je profiel al hebt ingevuld, daarmee ben ik voor je gaan kijken. zo te zien was er bij het contact wart je voor het plaatsen van dit bericht telefonisch contact waarbij het mijnkpn wachtwoord is gewijzigd en een melding is doorgezet voor netflix. die is afgelopen maandag behandeld, waarbij netflix opgezegd is en een vergoeding voor de gemaakte kosten wordt geregeld. het is inmiddels opgepakt en moet nu voorbij zijn dus.