Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 09-09-2021 09:54:30
Vrije tijd & Tuin

Sauna wellness cadeaukaart

de forumvrijwilligers hier kunnen niets voor u doen.
elke kaart heeft een geldigheidsduur, daarna is het aan het bedrijf of ze een geste willen doen of niet. er is een periode geweest dat sauna's dicht waren, u zou hooguit die sluitingstijd kunnen optellen bij de vervaldatum, meer recht is er niet. dat u persoonlijke omstandingheden had om niet te gaan heeft geen invloed op de geldigheid. 



uw situatie is ook niet uitzonderlijk. de winst van kaartverkopers zit in het niet inwisselen van de kaarten. en het is meer regel dan uitzondering dat kaarten liggen te verstoffen in een lade. ook ik schoot in de lach in het begin van de corona perikelen toen ik thuis ging opruimen en een dichte envelop tegenkwam tussen oude verjaardagskaarten met een boekenbon er in van 15 gulden. het overkomt iedereen wel eens.