Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira - 20-09-2021 13:35:17
Winkels & Webshops

Heeft iemand ervaring met het huren van een flexplek?

Ik heb geen ervaring met een flexplek, maar ik werk wel al vanaf 1999 vanuit huis. dat bevalt mij prima, maar in bepaalde zaken moet je wel consequent zijn. in het begin had ik nog weleens dat je bijvoorbeeld 's avonds op 2e pinksterdag door een klant wordt gebeld met een vraag die ook tot de volgende dag had kunnen wachten, of iemand belt om 22.00 uur die informatie over iets wil hebben. ik nam dus na 21.00 uur de telefoon niet meer op. wat dus al vrij laat was. als ik een kantoor elders had gehad, was ik ook al lang naar huis.

ook al heeft u een flexplek, zullen er toch omstandigheden zijn dat u thuis toch ook nog aan het werk gaat.
heeft u geen zolder of een extra (slaap)kamer. u kunt best tussendoor koffie gaan halen en even kletsen, dat zou u ook op een flexplek doen.
uiteraard kan ik niet beoordelen welk werk u doet, maar u kunt tegen het gezin wel zeggen dat u niet gestoord wil worden. en als er op een flexplek ook andere zzp'ers zitten, denk ik dat u ook afgeleid zult worden. tijdens telefoneren zijn er ook mensen die heel hard gaan praten, naar gelang de afstand van de persoon waarmee ze bellen.