Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

redfloor
redfloor - 20-09-2021 13:45:14
Winkels & Webshops

Heeft iemand ervaring met het huren van een flexplek?

Ik snap je helemaal. ik zou ook mijn bedrijf vanaf mijn keukentafel kunnen draaien, maar vind het toch wel lekker om 'naar werk' te gaan en daarna weer thuis te komen. ik huur dus al jaren een plek.

als je een eigen plekje zoekt is een flexplek misschien niet de beste optie. dat zijn vaak plekken die je voor een dag huurt waarna je alles weer meeneemt en de volgende er gebruik van kan maken. maar vaak zijn er ook wel mogelijkheden om een bureau te huren in een verzamelkantoor. volgens mij zoek je zoiets.

probeer eerst eens te formuleren wat je precies zoekt. wat voor kantoorgenoten zoek je? wil je ook mensen kunnen ontvangen / vergaderen? moet het representtief zijn? welk budget heb je? is iets tijdelijks een optie (vaak goedkoper)?

de beste plekken vind je via via, dus stel je vraag ook vooral aan bevriende zzp'ers etc. en dan vind je vast iets!