Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Joopandriesen1965 - 20-09-2021 14:03:12
Winkels & Webshops

Heeft iemand ervaring met het huren van een flexplek?

Bedankt voor de reacties. 

mijn ruimte is behoorlijk beperkt. dus helaas is het geen optie om elders in huis (rustig) te zitten ook al is het best wel rustig bij ons, maar toch blijf je op de één of andere manier in elkaars energie hangen. je krijgt alles mee en hierdoor ben ik vervolgens weer afgeleid. 

inderdaad om mij te begrenzen zet ik mijn telefoon om 18:00 uur in ''maanstand'' hiermee kan ik niet meer telefonisch bereikt worden.. mail daarentegen blijf ik ontvangen. maar goed dat is gewoon strenger zijn voor mijzelf. 

ik heb al meerdere dingen bekeken en het blijkt toch dat er best wel veel verschillende opties zijn voor om een https://www.goedkopekantoorruimte.nl/flexplek-huren/" target="_blank">flexplek te huren, althans dat heb ik gelezen. er zijn flexplekken in open ruimtes, maar ook eigen plekken alleen dan voor bijvoorbeeld een paar dagen in de week. er lijken veel verschillende mogelijkheden te zijn. ik denk dat ik anders eerst maar eens ga informeren om te kijken of het ook mogeljk is om bijvoorbeeld een weekje proef te draaien. altans dat wordt ook als tip gegeven. 

blijkt he tniks te zijn, dan misschien toch maar een mini kantoortje huren, maar die zijn zo duuuur.....

mijn zoektocht wordt vervolgd.