Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 23-09-2021 09:30:59
Geldzaken & Recht

Bankzaken overleden moeder

als eerste, is er een testament? daarin kan staan dat dochterlief is uitgesloten van erven, als dat zo is moet ze dit aan gaan vechten....

ten tweede, waarom zo snel al de erfenis verdeelt? er kunnen altijd nog rekeningen komen van bijv. de belastingdienst of andere terugvorderingen....

ten derde, waarschuw al de andere erven en zeg hen dat ze een behoorlijk deel terug storten oftewel alles!!!!


 


u zult dit geld nodig zijn om uw kosten in deze te dekken en eventueel een advocaat te betalen!!!!


 


legitieme portie heeft een kind altijd recht op volgens de wet dus echt een advocvaat inschakelen hoeft niet maar dan moet je wel aan kunnen tonen hoe alles gegaan is en of de schenking ook werkelijk gedaan dan wel niet gedaan is, je kunt mij trouwens niet wijsmaken dat jullie zelf niet meer weten of er toendertijd een schenking gedaan is door moeders, dat weten jullie dondersgoed!!!!

wat wel kan helpen is dat jullie als overige erfgenamen de afschriften van de banken opvragen om zo eventueel aan te tonen wat jullie gehad hebben of juist niet!!!!


 


zijn jullie dit gezamenlijk verschuldigd doe jezelf dan een plezier en betaal deze zus, wat je er verder ook van vind als dit voor de rechter komt krijgt ze haar gelijk en ben je inmidels een flinke som kwijt aan advocaatskosten en ben je nog meer centjes kwijt!!!!