Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Joopandriesen1965 - 25-09-2021 10:01:54
Winkels & Webshops

Heeft iemand ervaring met het huren van een flexplek?

Bedankt voor alle antwoorden. ik heb een veel beter idee gekregen met wat ik in ieder geval niet wil. 
 
@pebk: bedankt voor je adviezen. het zijn zeker goede tips.
 
eigenlijk spreekt anitkraak of een kantoorruimte in een café mij best wel aan. het enige is dat ik zeer regelmatig klanten ontvangen en vind ik het wel belangrijk dat de ruimte een beetje representatief is. nu moet ik steeds afspreken in bijvoorbeeld van der valk, omdat ik ze ook niet thuis ontvang. dus ben wel op zoek naar iets representatievers. ik verzorg de financiën voor mijn opdrachtgevers, voornamelijk mkb-ers. 
 
bedankt voor het delen van jullie ervaringen. ik heb gisteren via https://www.goedkopekantoorruimte.nl/" target="_blank">goedkope kantoorruimte een aanvraag ingediend bij een aantal verzamelkantoren. ik heb de locaties die mij aanspreken geselecteerd en in een keer meerdere aanvragen ingediend, waaronder spaces en regus. op de plaatjes ziet het er in ieder geval heel netjes uit en ik ga volgende week de locaties bekijken. ik ga daar de fleplekken bekijken, een dedicated desk (heb je een eigen vaste plek) en een mini eigen kantoorruimte. 

ik ben benieuwd of het wat voor mij is, maar daar kom ik snel genoeg achter.... ik wacht het even af, maar ik denk voldoende te zijn geholpen. 
 
bedankt iedereen. 

bedankt iedereen. enneh mocht je hulp nodig hebben met je boekhouding? ik kan je hopelijk binnenkort op een mooie locatie ontvangen..... ;)