Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 06-10-2021 16:42:25
Huishouden & Energie

Dgb zegt opeens per 1 november 2021 het contract op ivm de hoge energieprijzen

Dat kan men ook niet en daarom adviseer ik u om dit te melden bij de acm https://www.consuwijzer.nl/doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer, bij de gratis ervice van de consumentenbond https://www.klachtenkompas.nl/" target="_blank">https://www.klachtenkompas.nl/ en u kunt ook zelf een ingebreke stelling doen en daarin vorderen dat men op basis van eenzijdig niet nakomen van een overeenkomst de overeenkomst voortzet en zo niet u schade vordert. zie daarvoor https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/ en kunt u deze https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">voorbeeldbrief-ingebrekestelling/  benutten en ook eventueel nader advies vragen bij www.juridischloket.nl" target="_blank">- het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (25 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus je gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl  ik sluit helaas niet uit dat hier een risico van siurceance resp faillissement aan de orde kan zijn.

lees wel uw overeenkomst goed door of u daar inderdaad niets instaat inzake eenzijdig opzeggen/contractbeëindiging. het lijkt mij dat dat inderdaad niet het geval is.