Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 07-10-2021 17:42:40
Vakantie & Reizen

Mag hotel mijn reservering overzetten naar een ander hotel?

(herzien) ik zie dat er een zin is weggevallen en wel de zin dat u bij het boeken bij booking.com akkoord bent gegaan met de voorwaarden die zij stellen. hoe dan ook volgt het hotel wel de met booking.com afgesproken werkwijze zoals @panther22 ook terecht aangeeft.
het lijkt mij dat u uw probleem  ook kunt melden bij zie: https://www.acm.nl/nl/publicaties/publicatie/16915/melden-bij-consuwijzer-loont" target="_blank">https://www.acm.nl/nl/publicaties/publicatie/16915/melden-bij-consuwijzer-loont . volgens de voorwaarden die booking.com hanteert zijn zij niet de reisaanbieder  (https://www.booking.com/content/terms.nl.html  
 

de ingevulde gastbeoordeling (waaronder de score die al tijdens het verblijf is gegeven) kan (a) geüpload worden naar de informatiepagina van de relevante reisaanbieder op ons platform met  .......   etc. )  zijn 'maar' slechts intermediair/tussenpersoon. niet uit te sluiten is dat men er bij de acm een eigen/andere mening over heeft.

doch slechts een tussenpersoon /intermediair zijn. het lijkt mij wel dat u door de overboeking uw reis wel kunt mnaken op geplande datum en tijdstip en dat bij annulering mogelijk niet het geval zou zijn.



 u kunt volgens die voorwaarden wel zelf annuleren maar dan is het uiteraard de vraag of u maandag nog een ander wel voor u beter geschikt hotel vindt.  
mogelijk zult u ook dit wel geen topantwoord vinden maar helaas is het wel zoals men bij booking.com  handelt. omdat dat mogelijk wel als misleidend gezien zou kunnen worden is het melden bij de acm mogelijk zinvol als al gezegd in mijn eerste zin.
bookin.com is niet de reisaanbieder al lijkt dat misleidend en het lijkt mij zinvol om dit zie: https://www.acm.nl/nl/publicaties/publicatie/16915/melden-bij-consuwijzer-loont" target="_blank">https://www.acm.nl/nl/publicaties/publicatie/16915/melden-bij-consuwijzer-loont  
dat men u heeft overgeboekt betekent wel dat u de reis kunt maken hetgeen u bij annuleren mogelijk niet meer kon op gewenste datum/tijdstip.