Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 12-10-2021 09:58:53
Geldzaken & Recht

Gruwelijk eigenwijze klantenservice

Het lijkt mij dat u in deze dan toch het beste contact kunt opnemen met uw gemeente indien er bij gemeentelijke verordening is geregeld dat er wordt gelost binnen toegestane uren en er gehandhaafd gaat worden. indien handhaving achterwege blijft kunt u bezwaar maken op basis van de voor gemeentelijke overheden geldende bezwaargeleging (via college b&w en onafhankelijke bezwaarcommissie);  wanneer een gemeente een bezwaarschrift ontvangt, kan ervoor gekozen worden om de bezwaarschriftencommissie in te schakelen. deze commissie is vaak volledig onafhankelijk en kan dus op een objectieve manier naar een conflict kijken. de samenstelling van de commissie kan per gemeente verschillen.



https://jaspersadvocaat.nl/conflict-gemeente/taak-bezwaarschriftencommissie/#:~:text=wanneer%20een%20gemeente%20een%20bezwaarschrift%20ontvangt%2c%20kan%20ervoor,samenstelling%20van%20de%20commissie%20kan%20per%20gemeente%20verschillen." target="_blank">wat doet de bezwaarschriftencommissie: jaspers advocaat