Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 13-10-2021 08:48:12
Geldzaken & Recht

Zoek huurhuis en verkoop koopwoning,met hypotheek via bijstand

Wat is er zo aantrekkelijk om te verhuizen naar een huurwoning van ca €600. als je geluk heb komt er een nieuwbouwwoning voor die prijs vrij. heb je pech dan kom je in een oude gehorige flat terecht.
wat je het best kunt doen is werken zodat je niet meer afhankelijk bent van de bijstand en dan is de overwaarde van je appartement voor jou. nu mag je alleen ca. €6000 spaargeld houden. om naar een andere woning te verhuizen, moet je kosten maken, dus die €6000 is zomaar op.
lees deze info:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bijstand/vraag-en-antwoord/wanneer-heb-ik-met-een-eigen-huis-recht-op-bijstand" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bijstand/vraag-en-antwoord/wanneer-heb-ik-met-een-eigen-huis-recht-op-bijstand