Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 15-10-2021 11:23:36
Geldzaken & Recht

Bij ing ben ik als ouder geregistreerd voor mijn kleinkind. hoe kan dat?

Wat gebeurt er met de groei groter rekening als mijn kind 18 wordt?

op de 18e verjaardag van je kind schrijven wij het gespaarde bedrag over naar de oranje spaarrekening van je kind. hiervoor maken we een apart spaardoel binnen zijn/haar oranje spaarrekening aan. zo blijft het geld op zijn/haar naam staan en ziet je kind hoeveel er voor hem/haar is gespaard. heeft je kind nog geen oranje spaarrekening? dan openen wij deze.

 
heeft je kind nog geen eigen betaalrekening bij ing of heeft je kind een betaalrekening bij een andere bank? lees dan https://www.ing.nl/particulier/kind/thema/leren-omgaan-met-geld/mijn-kind-wordt-18-jaar/index.html" target="_blank">hier wat er met het spaargeld gebeurd.
https://www.ing.nl/particulier/kind/producten/groei-groter-rekening/index.html?furl=0_vrkp_goog_b_kids_ao_cfd_ing-kind-br-spaarrekening_kind-(e)&campaign=&adgroup=&keyword=spaarrekening%20ing%20kind&device=c&creative=262230441096&gclid=eaiaiqobchmi-4sui4vm8wivmnv3ch0zdgjmeaayasaaegivifd_bwe##veelgestelde-vragen" target="_blank">bron

gewoon op i.n te vinden dus ombudsman is niet nodig.