Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 18-10-2021 17:45:55
Auto & Vervoer

Jonge import occasions betrouwbaar?

@mijnnaamwashaas23

ter informatie: ik heb vanmiddag de koop gesloten en ga de auto zaterdagmiddag halen.
de auto stond al op kenteken toen ik hem voor het eerst op internet spotte.
jongstleden zaterdag een proefrit gemaakt. hij rijdt fantastisch. de auto komt uit frankrijk en heeft onderhoud gehad bij een garage in lyon. eigenaar van het autobedrijf, de huidige verkoper, haalt de auto's zelf op uit het land waar ze te koop staan. ter plekke wordt alles gecontroleerd. er zat ook een computeruitdraai van alle onderhoud bij en het onderhoudsboekje waarin ook alle data van beurten e.d. met kilometerstanden.

er zat een beschadiging op de motorkap en het autobedrijf heeft de auto vanmiddag al weggebracht om dit te herstellen. vrijdag krijgt de auto nog een apk en zaterdagmorgen wordt de auto door een bedrijf van binnen en van buiten gereinigd en gepoetst. ik krijg er 6 maanden garantie op.

ter aanvulling: dit wordt sinds 1974 mijn 9e tweedehands auto en ik heb nog nooit problemen gehad. ik moet er wel bij zeggen dat ik nogal een autofreak ben en in grote lijnen ongeveer weet waar ik naar moet kijken. heb je nul verstand van auto's, neem dan iemand mee, alhoewel dat nooit garantie geeft dat het goed gaat, dus bij twijfel, laat hem keuren.