Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Donuts
Donuts - 18-11-2021 15:17:03
Elektronica & TV

Ziggo & mediabox


humax ir-fox c


met de digitale ontvanger humax ir-fox c kijk je televisie in sd-kwaliteit (standaard). met de elektronische programmagids (epg) ben je altijd op de hoogte van het huidige televisieaanbod. ook beschikt deze ontvanger over meerdere aansluitingen, waardoor je er gemakkelijk een dvd-speler of -recorder op aansluit.

let op: sommige zenders op zwart
deze ontvanger is verouderd en wordt niet langer door ziggo ondersteund. dit kun je merken doordat npo 1, 2 en 3 en regionale omroepen niet meer te bekijken zijn.
 
bekijk de alternatieven of neem contact op. dan vinden we samen een oplossing die bij jouw wensen past.
https://www.ziggo.nl/klantenservice/televisie-radio/ontvangers/humax-ir-fox-c" target="_blank">https://www.ziggo.nl/klantenservice/televisie-radio/ontvangers/humax-ir-fox-c 

je hebt dus de ir-fox c, die wordt inderdaad niet meer ondersteund. dat ding is verouderd (ik zie dat hij al 11 jaar op de markt is) en ja, ziggo hoeft niet alle decoders uit de prehistorie te blijven ondersteunen. (als ondersteuning van een oud model uberhaupt nog mogelijk zou zijn.)

aan jou de keuze: of een andere provider zoeken of het nieuwe abonnement met nieuwe decoder accepteren.