Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 04-12-2021 08:28:20
Huishouden & Energie

Wie is aansprakelijk voor de kosten?

Je huurt een huis met zonnepanelen. je had direct de woningstichting moeten bellen en zeggen dat de zonnepanelen niets terugleverden. je hebt toch wel info gekregen toen je het huis huurde? als iets anders in huis stuk gaat dan bel je toch ook met de woningstichting. waarom nu dan niet? 
je dacht dat de slimme meter stuk was, maar die bleek niet stuk te zijn, dus krijg je van de netbeheerder niets vergoed. 
de omvormer was stuk en je krijgt nu een vergoeding van de woningstichting vanaf de melding.
je kunt de situatie aan de woningstichting uitleggen, misschien wordt er uit coulance nog wat vergoed over de afgelopen maanden.
schrijf alles eens op zoals je hier gedaan hebt en dat je van een kleine uitkering moet rondkomen. vraag of ze je tegemoet kunnen komen. reken er niet op, want je hebt zelf niet goed gehandeld, 
je kunt niemand aansprakelijk stellen.