Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 05-12-2021 12:01:44
Huishouden & Energie

Eindafrekening eneco na gedwongen overstap van welkom energie

Het is geen wurg contract en wees blij dat er een energie leverancier is die gelijk u overneemt want je wil nu toch niet in de kou zitten.

zoals je wellicht weet zijn de energieprijzen de laatste maanden enorm gestegen en aangezien je nu waar je ook heen gaat deze hoge prijzen moet gaan betalen.
je hebt nu 1 maand energie gehad van eneco tegen de huidige tarieven in een koude maand dus ja dat kost een hoop.
normaal betaal je per maand een voorschot wat een gemiddelde is over 12 maanden verbruik. in de zomer verbruik je misschien voor 50 euro per maand en in de wintermaanden 300 per maand en nu met energieprijzen die meer dan verdubbeld zijn dus wel boven de 600 per maand.
dat in jouw ogen absurde bedrag krijg je dus op die manier en daar zorg je zelf voor. zou je een jaar blijven bij eneco dan wordt het gemiddelde genomen van winter en zomer en wordt je voorschot dus lager dan 1 wintermaand alleen.