Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 06-12-2021 16:05:38
Geldzaken & Recht

Aangetekende brief niet aangeboden

Indien u hierdoor bent benadeelt en er wel een zitting is geweest zie dan: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/rechtspraak-en-geschiloplossing/vraag-en-antwoord/hoe-kan-ik-een-klacht-indienen-over-een-rechtbank-of-een-medewerker-hiervan" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/rechtspraak-en-geschiloplossing/vraag-en-antwoord/hoe-kan-ik-een-klacht-indienen-over-een-rechtbank-of-een-medewerker-hiervan  aangezien de verzender verantwoordelijk is. het kan evenwel ook geen kwaad om een klacht neer te loggen en zie dan: hoe meldt u een klacht over postnl? indien u een klacht wilt melden over postnl voer dan de onderstaande stappen uit: 1. klik hieronder op de knop 'klacht melden over postnl'. 2. beschrijf uitvoerig welke klacht u heeft en welke oplossing u wenst van postnl. 3. deel uw klacht met postnl en geef aan dat u uw klacht op klacht.nl heeft geplaatst.



 hoe dan ook is 'rechspraak aansprakelijk'. : https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/postbezorging/post-bezorgen-in-nederland" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/postbezorging/post-bezorgen-in-nederland en https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/post/postvervoerbedrijf/wetten-en-regelingen-voor-de-postmarkt" target="_blank">https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/post/postvervoerbedrijf/wetten-en-regelingen-voor-de-postmarkt