Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 16-01-2022 11:21:32
Geldzaken & Recht

Kwijtschelding gem.heffingen

Zie al gegeven reacties m.b.t. het opnemen van contact met een instelling voor sociaal en maatschappelijke hulpverlening in uw omgeving.

mogelijk kunt u een broep doen op een bijstandsregeling van uw gemeente en er zijn ook gemeenten waar men specifike regelingen heeft >

lees de informatie die hier wordt gegeven: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/armoedebestrijding/vraag-en-antwoord/kan-ik-ondersteuning-krijgen-bij-een-laag-inkomen" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/armoedebestrijding/vraag-en-antwoord/kan-ik-ondersteuning-krijgen-bij-een-laag-inkomen  en kijk ook eens wat men in uw gemeente kan doen. ik zocht even met zoeknaam 'te laag inkomen'en zie o.a. info m.b.t. amsterdam, eindhoven.

en met dag in dag uit op de bank hangen bereikt u helaas niets in deze.  daarbij is het ook nog zo dat de meeste kostenstijgingen niet door of vanuit uw gemeente worden veroorzaakt. dat heeft meer te maken met 'marktwerking', centrale overheid etc.