Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 20-02-2022 22:27:57
Geldzaken & Recht

Reiskosten ivm vaccinatie covid

@heremietkreeft

@sjoppy, dank ook voor uw mening maar waarmee u motiveert is helaas niet juist.  bij mijn eerste en tweede afspraak kon ik uitsluitend kiezen uit drie plekken waarvan er één op ca 35 km afstand ligt en twee anderen nog verder weg. in de uitnodigingen die ik kreeg stond (toen) helemaal niets over een mogelijkheid van keuze (meer) dichtbij.

vanaf het begin was het mogelijk om in je eigen woonplaats een afspraak te maken. online werd als eerste drie mogelijkheden weergegeven daar waar het eerst plaats was. 


daaronder stond iets in de trend van: als bovenstaande drie mogelijkheden niet uitkomen of u wilt op een andere tijd/andere plaats een afspraak dan kunt u bellen met telefoonnummer......


er is dus altijd de mogelijkheid geweest om buiten de drie opties een andere afspraak te maken. je keuze om kilometers te maken is dus aan jezelf.