Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

donkschr
donkschr - 21-02-2022 12:21:14
Geldzaken & Recht

Reiskosten ivm vaccinatie covid

voor de eerste vaccinatie heb ik online een afspraak gemaakt. je kon toen niet zien waar dat was. pas bij de bevestiging bleek dat ik ook meer dan 20 km. moest reizen. voor mijn echtgenoot gold die 20 km. ook, maar helaas wel op de dag er na. hij heeft dus 2 keer heen en weer moeten rijden.


bij de tweede online gemaakte afspraak bleek bij bevestiging dat wij nog verder weg terecht konden. en ook weer op verschillende dagen. ik heb toen telefonisch de gemaakte afspraken van mijn echtgenoot en mijzelf geannuleerd en voor een ander tijdstip (zelfs eerder) nieuwe afspraken gemaakt in onze eigen stad. 


voor de booster heb ik meteen telefonisch een afspraak voor ons beiden gemaakt en in onze eigen stad. dit was geen enkel probleem.