Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 09-03-2022 15:24:50
Huishouden & Energie

Mijn magnetron heeft roestplekken. is dat gevaarlijk? ik gebruik wel een deksel.

Het is gevaarlijk en zie o.a. roest in de magnetron kan erg gevaarlijk zijn. het kan inderdaad lichtbogen in uw apparaat produceren en vonken of zelfs een explosie van de machine veroorzaken. het is daarom noodzakelijk om zo snel mogelijk te handelen om schade te voorkomen en je magnetron zorgeloos te blijven gebruiken.



https://elec-tutos.com/nl/magnetron-roesten/#:~:text=roest%20in%20de%20magnetron%20kan%20erg%20gevaarlijk%20zijn.,voorkomen%20en%20je%20magnetron%20zorgeloos%20te%20blijven%20gebruiken." target="_blank">wat te doen met een roestende magnetron? - elec-tutos.com en als u even zoekt ziet u nog meer conforme info en inmiddels ook uw vraag (wel is waar met een andere oude datum maar dat is bekend m.b.t. deze site dat vragen die vandaag worden geplaatst met een foutieve datum op het i-net komen.) zie ook deze https://elec-tutos.com/nl/magnetron-roesten/" target="_blank">https://elec-tutos.com/nl/magnetron-roesten/