Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 10-03-2022 17:15:16
Huishouden & Energie

Eigendommen van balkon gegooid

Neen, dat mag niet. ondanks het feit dat u afweek van de eerdere vraag hetgeen ik op zich niet onlogisch vindt. men had u even moeten waarschuwen dat men aan het werk ging. dat is nagelaten en kan m.i. betekenen dat de schade kan worden geclaimd. iedere coropratie heeft wettelijk een huurdersbelangenorganisatie (verder genoemd hbo) diie op basis van huur/overleg wet in deze voor u kan bemiddelen. in veel gevallen zijn huurders al statutair lid en zijn hbo's normaliter ook lid van de https://www.woonbond.nl/huurderslijn" target="_blank">https://www.woonbond.nl/huurderslijn heeft uw flat een bewonerscommissie (op basis van huur/overlegwet, benader die dan ook.
u kunt ook zelf de aannemer aansprakelijk stellen en schadevergoeding vorderen maar dat betekent dan wel een begin van een procedure m.b.t. wanprestatie.

u kunt ook nog advies inwinnen bij: juridisch advies volgens kassa:

voor juridisch advies kun je je ook wenden tot:


- het juridisch loket, tel. 0900 – 8020:    € 0,10 per minuut (met een maximum van € 12,50). daarnaast betaalt u een starttarief van 4,5 cent en de normale belkosten. zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl  herthaald: het mag niet! feitelijk kan het ook nog ontvreemden beteken met een dus strafrechtelijk aspect. zelfs als u niet voldeed aan een eerder verzoek mogen werklui niet zo maar uw spullen onteigenen! dien in ieder geval uw klacht in bij uw uw verhuurder!! dat is nog de goedkoopste weg. en herhaald, schakel het bestuur van uw hbo in.