Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 11-03-2022 01:34:24
Huishouden & Energie

Eigendommen van balkon gegooid

Ik zou sowieso blij zijn als een wbv een aannemer heeft kunnen vinden om balkons komen en kunnen renoveren. je leest tegenwoordig toch niets anders. wat een gezeur wie er aansprakelijk is over het over het balkon gooien: potten en planten. u bent vroeg genoeg op de hoogte gesteld: en ook, wat denkt u nu, dat de gevonden bouwvakkers (ja, het is moeilijk om personeel te vinden) zijn die tijd gaan verspillen om eerst keurig alles "op te ruimen"etc. welnee, ze krijgen betaald om hun werk te verrichten. niet om uw planten en bakjes weg te werken. groot gelijk. die aannemer moet plannen (en is blij om sommige polen en bulgaren te werven): ik zie bij mijn geen enkele nederlander nog klussen uitvoeren.
wat uw topbeantwoorder ook schrijft: het is volkomen nonsens. maar daar komt u vanzelf achter. als u al zijn adviezen (?)  opvolgt.