Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 26-03-2022 08:44:04
Geldzaken & Recht

Lekkage vanwege ontbreken rubber-ring tussen kraan en aanrecht

Het begon dus met een kraan die afgebroken was. dat was voor de lekkage van november 2021. herstel van de kraan is voor de huurder. je hebt geen contract voor klein onderhoud, dus je had zelf naar de bouwmarkt moeten gaan voor een nieuw onderdeel en die zelf moeten monteren. als je dat niet zelf kunt, dan moet je een contract nemen en alles wordt voor je opgelost.
maar goed, er is een nieuwe kraan gekomen. die kraan zat los, schrijf je. daar heb je niet over geklaagd bij de woningstichting en je hebt het water maar tussen de kraan en het aanrecht laten lopen. 
daarnaast had je in november een verstopping. zo erg dat de boel overstroomde. ook die verstopping is voor de huurder. 
je bent dus niet even naar de supermarkt gegaan voor een fles ontstopper. 
het lukte je niet op zelf alles op te lossen. 
je loste dat op door een ingebrekestelling te sturen naar de verhuurder. dat had geen zin, dit onderhoud is voor jezelf als huurder.
door jouw nalatigheid is er schade ontstaan aan de keuken. daar ben jij verantwoordelijk en aansprakelijk voor.
je kunt maar beter wat vriendelijker reageren naar de woningstichting en kijken of je een goede oplossing kunt bereiken.
en neem een klein onderhoudscontract.