Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 28-03-2022 14:47:18
Geldzaken & Recht

Lekkage vanwege ontbreken rubber-ring tussen kraan en aanrecht

Beste,

lekkage ontstaan onder in de aanrechtblad in de keuken.
hieruit maak ik op dat de kraan is gaan lekken in het aanrechtblad.

maar:
nu blijkt dat er géén rubber-ring zat tussen de kraan en het aanrechtblad dat voor lekkage zorgde. daar komt dus water doorheen dat voor lekkage zorgt onder het aanrechtblad. 
nu lijkt het erop dat de kraan is gaan lekken boven het aanrechtblad. oftewel u heeft een lekkende kraan waarbij het water langs de kraan het aanrechtblad in loopt.
is door de timmerman aangegeven dat het blad technisch in orde is? of komt de wbv tot deze conclusie n.a.v. de personen die de waterkraan hebben gerepareerd?
zolang het aanrechtblad technisch in orde is, kan de wbv dit aangeven, lijkt mij wel verstandig dat zij even ter plaatse dit constateren.
ik kan mij alleen niet voorstellen dat de lekkage zolang heeft kunnen duren dat een achterwand en een aanrechtblad volledig doorgerot zijn voordat u er melding van maakt. heeft u dit niet eerder kunnen constateren. meestal ligt er dan water in het kastje onder de gootsteen.