Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

On
Onrecht2022 - 31-03-2022 07:51:19
Geldzaken & Recht

Lekkage vanwege ontbreken rubber-ring tussen kraan en aanrecht

@panter22 bedankt voor je duidelijke vragen. er is wel degelijk schade aan het aanrechtblad (zie foto hierboven).  excuses, dat is niet gelijk duidelijk ben. 

inderdaad, er was een verstopping. het water liep dan door de gootsteenoverloop en ook wanneer ik probeerde de verstopping te verhelpen met een ontstopper pomp. terwijl de rubber-ring van de gootsteenoverloop die gevestigd is aan het aanrechtblad (aan de achterkant) niet meer goed was en niet op de juiste plek stond gevestigd. waardoor er water tussen kwam en het aanrechtblad beschadigd heeft (zie foto). 

de medewerker van rss heeft de schade niet aangericht. hij heeft namelijk niet de gootsteenoverloop eraf gehaald. tegenwoordig hebben ze een andere buis onder de wasbak om de verstopping te verhelpen. dan halen ze alleen de dop eraf en steken ze een lange bedraad ijzere machine door de buis heen (onder de appartement) om de verstopping te verhelpen. 

ze zouden alleen de achterwand komen vervangen  (wat nog niet is gebeurd), maar ik heb nu ook schade aan het aanrechtblad.