Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 20-04-2022 17:23:15
Huishouden & Energie

Rijzen brooddeeg

Ook hierbij nog een recept m.b.t. bakken van brood met zelfrijzendbakmeel. https://www.foody.nl/recepten/?q=brood+bakken+zelfrijzend+bakmeel&msclkid=85ae7082c0bd11ec8e53919754c0cc4d" target="_blank">https://www.foody.nl/recepten/?q=brood+bakken+zelfrijzend+bakmeel. het lijkt ook mij dat uw deeg te nat is en u kreeg al veel andere verwijzingen. broodbakken met zelfrijzendbakmeel kan dus wel en is het een kwestie van deze recepten volgen.  (in plaats van gist kan desem ook bij gebruik van niet zelfrijzend bakmeel).