Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 21-04-2022 14:06:01
Winkels & Webshops

Albert heijn: geen korting zonder bonuskaart maakt ons data-slaafjes

Merkwaardig omdat men bij uw ah winkel dus mogelijk minder klantvriendelijk is dan dat ik bij diverse andere vestigingen gewend ben. daar is toch normailter sprake van het feit dat indien ik geen bonuskaart bij mij had of anderen in mijn nabijheid bij de kassa om af te rekeken de kassamedwerkster dan normaliter spontaan een 'eigen' kaart benut.

ik stel in mijn geval bewust 'had'omdat ik de bonuskaart op mijn mobile telefoon heb, zowel bij de ah app en ook bij 'stocard' en het komt dan al heel zelden voor dat ik de bonuskaart niet bij de hand heb. daarbij, evenals @tenormin al aangeeft is ah niet de enige winkel met een kortingskaart. er zijn er vele naast al genoemde: gamma, karwei, praxis (airmiles die u overigens ook spaart met de ah bonuskaart), keurkoop, avia, hema, holland & barret, ikea family, kruidvat, media markt, lidl en in duitsland bijv. de dm kaart die bij veel bedrijven kan worden benut. degene die ik noem staan allemaal in mijn telefoon dus behoef ik niet al die kaarten mee te slepen.