Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 27-04-2022 10:26:32
Winkels & Webshops

Global tickets oplichting ?

Op de een of andere wijze moet er (ook) m.i. toch echt sprake zijn van het kennelijk, dan wel onbewust, afronden van deze bestelling via deze site https://www.global-tickets.com/nl/?msclkid=e66b0963c60111ec850df8902f211f12" target="_blank">https://www.global-tickets.com/nl/ hoewel ik ook andere siets zie. hoe dan ook zal men indien men betaling wenst bewijs moeten leveren en u behoeft evenmin te betalen indien de tickets niet zijn ontvangen. ik sluit verder niet uit dat op deze koop op afstand de hiervooir geldende wetgeving van kracht is maar weet dat niet zeker of dit als uitzondering geldt, zie   https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/online-telefonische-aankopen?msclkid=c369449cc60211ec83523ab4df282094" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/online-telefonische-aankopen   en deze https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/kopen-op-afstand-wat-is-belangrijk-om-te-weten?msclkid=c36a884ec60211ec8ef595c6d0e7ef79" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/kopen-op-afstand-wat-is-belangrijk-om-te-weten waarin u onder meer dit zietom nader advies te vragen resp indienen van een klacht bij de acm (consuwijzer) 
consuwijzer: informatie en advies over rechten bij koop op afstand

op de website van https://www.consuwijzer.nl/" target="_blank">acm consuwijzer leest u wat uw rechten zijn als consument. acm consuwijzer is het overheidsloket voor consumenten. met juridische vragen kunt u terecht bij het https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">juridisch loket. 

bent/blijft u van mening dat hier sorake is van oplichting, doe dan mnelding bij de politie maar let op dat dat u afdoende bewijs heeft om dat het doen van een valse aangifte strafbaar is.