Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 27-04-2022 13:49:12
Computers & Telefonie

Delta fiber aansluiten

Beste tomo,

'men' heeft besloten dat heel nederland binnen afzienbare tijd de beschikking moet kunnen hebben over razensnel internet via de glasvezel. dus overal in (bijna) alle dorpen, gehuchten en steden zie dat er daar druk aan gewerkt wordt. 

al die bedrijven die glasvezelnetwerken aanleggen sturen in naam van de gemeente (dat was bij mij het geval) keurig netjes een brief waarin een 'prachtig' aanbod gedaan wordt om gratis de aansluiting (let wel dit is iets anders dan een abonnement) te doen. mocht je zo'n brief ontvangen hebben dan hoefde ja alleen maar te antwoorden met ja. mocht je naderhand (als de werkzaamheden klaar zijjn) alsanog een aansluiting gerealiseerd hebben dan zijn de kosten geheel voor jouw rekening wat natuurlijk, in mijn optiek, logisch is. want er moeten dus extra kosten gemaakt worden omdat je niet in de grote bulk meegegaan bent.

ik heb hier in mijn appartement ook een glasvezelaansluiting. dat wilde ik eigenlijk niet, maar dat werd door de wbv verplicht gesteld. maar ik blijf van mijn huidige provider vodafoneziggo gebruik maken. van hen heb ik snelheid genoeg en de voordelen die ik heb zolang mijn abonnementen lopen wegen zeker op tegen de éénmalige korting van 100€ die ik zou krijgen als ik een glasvezelabonnement zou nemen.