Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 02-05-2022 18:56:45
Vakantie & Reizen

Wie heeft er ervaring met prettig reizen ?

Gecorrhttps://radar.avrotros.nl/hulp-tips/hulpartikelen/item/online-reviews-hoe-betrouwbaar-zijn-ze/" target="_blank">https://radar.avrotros.nl/hulp-tips/hulpartikelen/item/online-reviews-hoe-betrouwbaar-zijn-ze/igeerd: uit info die ik inmiddels zie zou dit failliet zijn maar dat kan ik niet met zekerheid stellen! en hoe dan ookk, indien niet aangesloten bij anvr of sgr, mijn idee, niet doenn want het risico als er iets verkeerd gaar is hoe dan ook voor u.  zie o.a. https://kassa.bnnvara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vakantie-reizen/hoe-betrouwbaar-is-prettig-reizen-en-gcts en u ziet dat er meer slechte ervaringen waren. dat kunt u ook zien bij zoekeken met zoeknaam 'prettigreizen'. dan ziet u ook bijv.deze: https://www.anwb.nl/experts/juridisch/41/prettig-reizen-geeft-als-garantie-een-tgcr-garantie-zijn-dit-dezelfde-voorwaarden-als-anvr" target="_blank">https://www.anwb.nl/experts/juridisch/41/prettig-reizen-geeft-als-garantie-een-tgcr-garantie-zijn-dit-dezelfde-voorwaarden-als-anvr en ook daar een negatief advies.

ps. ik zie veel positieve reacties bij 'trustpilot' maar dire site blijkt niet altijd betrouwbaar te zijn.  zie o.a. https://webshopchecker.nl/shop/trustpilot-com/" target="_blank">https://webshopchecker.nl/shop/trustpilot-com/  en https://radar.avrotros.nl/hulp-tips/hulpartikelen/item/online-reviews-hoe-betrouwbaar-zijn-ze/" target="_blank">https://radar.avrotros.nl/hulp-tips/hulpartikelen/item/online-reviews-hoe-betrouwbaar-zijn-ze/