Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 04-05-2022 17:55:20
Auto & Vervoer

Als me casus verjaard is kan cbr nog een gezondheidsverklaring eisen

Ik zie o.a. dit https://rijbewijs-ingevorderd-alcohol.nl/" target="_blank">https://rijbewijs-ingevorderd-alcohol.nl/

u heeft echter uw rijbewis nu terug en dan vraag ik mij in rede af waarom u dan nu nog aktie zou ondernemen. hoe dan ook is er reden geweest om uw rijbeijs in te vorderen en u kon dat kennelijk terug krijgen na betaling van €300,00 hetgeen u niet kon betalen. als al gezegd, u heeft het terug en let vooral op het gegeven dfat een rijbwijs niet zoals u stelt 'zonder tijd er aan vast is, maar voor 10 jaar. en dan zijn er weer regels aan de orde om het verlengd te krijgen en dan is denk ik vooral de boodschap:  niet meer met alcohol achter het stuur. dan heeft u ook dit soort problemen niet. 

ps: m.t. verjaring: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/straffen-en-maatregelen/verjaringstermijn-misdrijven" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/straffen-en-maatregelen/verjaringstermijn-misdrijven bij openra dronkenschap geldt een verajring van 3 jaren maar bij eem misdrijf waaronder 'dronken rijden'valt niet. m.b.t. misdrijf zie o.a. https://verkeersboete.nl/boete_rijden_onder_invloed/#:~:text=er%20is%20sprake%20van%20rijden%20onder%20invloed%20als,van%20de%20derde%20categorie%20%28%e2%82%ac%20dus%20maximaal%207.800%2c00%29." target="_blank">https://verkeersboete.nl/boete_rijden_onder_invloed