Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Na
Naomi de Vos - 18-05-2022 15:25:35
Winkels & Webshops

Sophie shop 2paar schoenen gekocht

Ik vind het jammer en vervelend om in de reacties alleen maar verwijten naar de vraagsteller te lezen. alsof die zich niet voor de kop zal slaan dat er überhaupt bij dit bedrijf is besteld. soms bestel je in je enthousiasme nu eenmaal iets. of denk je dat je goed hebt gekeken, maar was dit helaas niet het geval. wees eens iets begripvoller.

on topic: zover ik kan nagaan is volgens nederlandse wetgeving een nederlandse webshop (met een kvk nummer - check even de algemene voorwaarden op de website) verplicht een nederlands retouradres te bieden. zo niet, dan moet het bedrijf jou voor eigen kosten voorzien van een verzendlabel maar china - of waar dan ook buiten nederland.