Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 09-06-2022 09:32:31
Elektronica & TV

Rookmelder en magneet

Logisch. je mag ook nooit een magneet vlakbij je gsm, horloge, televisie of ieder ander elektronisch apparaat houden, dan kun je de boel gelijk weggooien.
de rookmelder is aan de zijde die tegen de magneet wordt bevestigd zodanig beschermd dat de magneet geen invloed heeft op het binnenwerk van de rookmelder. hetzelfde geldt voor een hoesje (bookcase) van gsm, ipad of e-reader, daar zit ook vaak een magneet in om de voorzijde te sluiten, maar ook die zit zodanig dat die geen invloed heeft op het apparaat.

zou u de zichtbare zijde (de voorkant of zijkant) bij de magneet houden, is het einde rookmelder. dat geldt ook als er een magneet binnen een bepaalde afstand van de rookmelder zit, dan beïnvloedt die de werking van de rookmelder.

u kunt dus gewoon de meegeleverde magneet voor de rookmelder gebruiken.