Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 19-06-2022 11:52:02
Vrije tijd & Tuin

Kinderfeestje laten organiseren door kidsmoment.

Deze klacht o.a. neerleggen bij http://www.klachtenkompas.nl" target="_blank">www.klachtenkompas.nl en eventueel ook in gebreke stellen al is het dan wel nodig dat u aantoonbare schade heeft geleden. dan is het denk ik toch ook zinnig om dit voor te leggen bij het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (10 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus uw gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl   voor nader advies en kunt u ook voorbeeldbrieven vinden om te benutten.


aanvullend: ik zie een 'flitsende' website van een kennelijk overenhousiaste dame. het kan nuttig zijn om na te gaan of zij is aangesloten bij een beroepsvereningg met klachtenmogelijkheid maar ik denk dat dat niet zo is. ik zie inmiddels dat zij adverteert met de methode van eline snel en kan het zinnig zijn om ook die te benaderen met uw vervelende ervaring: 
https://www.elinesnel.com/contact/" target="_blank">https://www.elinesnel.com/contact/